Talu ai ona o le vaega o le fola o le fale e le susu na faʻaauau pea lona siʻitia meteoric i le 2019, ma ua sili atu ona manino i le SPC subsegement o le LVT vaega.O le fola o le SPC e le gata ina faoa ai le tele o sea maketi, fai mai foi le au pulega o pisinisi o loʻo faʻatauina faʻatau mai oloa i totonu o le vaega mautu.
O suʻesuʻega a le FCNews o loʻo faʻaalia ai le maketi nofomau e 67% o le aofaʻi o tupe maua poʻo le $ 3.657 piliona.E tusa ai ma le voluma, o fale mautotogi na maua mo le lua vaetolu o sikuea sikuea na lafoina pe 3.38 piliona sikuea mita.O le tele o lena gaioiga na faʻauluina e le LVT nofomau (e aofia ai le kelu i lalo, kiliki faʻafesoʻotaʻi, faʻaogaina, SPC ma le WPC), lea na maua ai le $ 3.038 piliona i tupe maua.I le tulaga o le voluma, o fale mautotogi e tusa ma le 1.996 piliona sikuea mita.
Pe a faatusatusa le fola o le SPC vs le fola o le WPC, i le lalolagi atoa tatou te manatu o tagata o loo vaavaai i le suia o latou gaosiga mai le fola o le WPC i le fola o le SPC. vaega, ma o le a siitia WPC i SPC.


Taimi meli: Iul-23-2021