Fa'aleaganu'u LVT vs SPC Vinyl Flooring
Faatasi ai ma le siʻitia o mea fou vinyl ua faʻafeiloaʻi i le maketi, e mafai ona faigata ona iloa poʻo fea ituaiga fola e sili ona lelei mo lau galuega.O laupapa vinyl taugata masani ua avea ma filifiliga a tagata faʻatau mo le tele o tausaga, ae o oloa e pei o le SPC vinyl o loʻo faia galu i totonu o pisinisi.Afai e te vaʻavaʻai i le va o le LVT vs SPC vinyl masani, o lenei faʻatusatusaga o le a savalia oe i mea autu tutusa ma eseesega i le va o fola.
Fa'aleaganu'u LVT vs SPC Vinyl Eseesega
Fausia - O le LVT masani ma le SPC vinyl o le a iai le tele o eseesega ona o le fausiaina o laupapa taʻitasi.O le fola o le vinyl e iai le PVC faigofie e faʻafefete ma vaivai.O laupapa SPC vinyl e iai le fatu e fai i se palasitika ma'a, lea e maua ai se fau maaa ma fa'aitiitia le ma'i.
Fuafuaga Mafiafia - SPC vinyl fola e masani ona mafiafia pe mafiafia nai lo se LVT vinyl masani.SPC vinyl flooring e masani lava mai le 4mm i le 6mm, ae o le LVT masani o le a 4mm pe itiiti.
Malosi - O le isi lea eseesega taua ona o le fausaga autu.O le fola vinyl o le a le faʻaopoopoina le tele o lagolago i lalo o vae.O le SPC vinyl o le a lagona le taua i lalo o lou vae ma puipuia ai foʻi mai ni pi ma ofuina.
Fa'aaliga - A'o fa'aleleia ata fa'akomepiuta i luga o le laupapa, o foliga ma lagona o laupapa ta'itasi o le a matua ese lava.O le SPC vinyl o le ai ai se foliga sa'o, fa'apena mafai ma se lagona mafiafia.O se vinyl masani e mafai ona i ai se foliga moni, ae e foliga mai e itiiti ifo le maualuga nai lo le SPC vinyl.
Fa'alalo - E mafai ona fa'apipi'i uma le LVT masani ma le SPC vinyl i luga o plywood, sima ma fola o lo'o i ai, ae o le vinyl masani o le a le fa'amagaloina ma so'o se fa'aletonu i lalo ole fogafale.Afai ei ai ni ou po'o po'o ni fa'ailo, o le LVT masani o le a fa'aalia foliga.O le SPC vinyl o le a le suia foliga faigofie e pei o se vinyl masani i lenei tulaga.
Faʻapipiʻi - E mafai ona e mauaina laupapa LVT faʻaleaganuʻu ma se kelu i lalo, faʻatalatala pe kiliki faʻapipiʻi loka.O le SPC vinyls i luga o le maketi o le a avea o se loka kiliki opeopea, laulaufaiva ma groove faiga e faauo DIY.
Dent Resistance - O fola LVT masani e malu ma faʻafefete, o lona uiga o meaafale mamafa e faigofie ona paʻu mea.O le SPC vinyl o le a sili atu ona faʻamalosi pe a oʻo mai i faʻailoga ma faʻaleagaina.O se filifiliga sili mo tulaga faʻapisinisi ona o lenei mafuaʻaga.
Tau - SPC vinyl o se tasi lea o filifiliga sili atu ona taugofie i le vaega faʻamalosi, ae ui i lea, e masani lava ona sili atu le taugata nai lo se fola LVT masani.


Taimi meli: Aukuso-17-2021